Łobuz Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Byłem w szpitalu , porozmawiałem z Czarnym Doktorem , przespałęm się , postraszyłem Kota i.i.i co dalej !W Warlabie Klonow nie ma dalszej rozmowy ze mną - co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Z linią fabularną Kota nic. Jak pamiętam, teraz robisz zadania Kła, tak by otworzyć sobie drogę na Generatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Według poradnika Trul3 i Lotsman wszystkie kwesty mam ukonczone !W Warlabie Klonow powinien mi Dać zadanie na Psi antene i powinno przyjść kilka SMS a tu nic 3 razy przechodziłem Szpital wchodziłem od strony Limanska i Starej Wsi .Po gadce z Kotem wracałęm do Warlabu -teleportem i na własnych nogach i jest to samo.Gram z poradnikem żeby czegoś nie poplątać . to jest z poradnikaPo ukończeniu Limańska i Szpitala ruszamy do Klonowa, który jak pamiętamy z SMS czeka na GG w Warlabie...19. W Warlabie otrzymujemy pod rząd kilka SMS-ów, które będą istotne dla rozwoju scenariusza w końcowym dopełnieniu Soljanki. Idziemy do Klonowa, otrzymujemy zadanie znalezienia psi-anteny. Ruszamy na Kordon Edytowane 4 Listopada 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Czekaj, było coś takiego. Spróbuj pogadać z tym drugim doktorkiem, hologramem przy klonowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Faktycznie jak tylko zaczołem z nim gadać o niczym to wszystko ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi