Łobuz Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Byłem w szpitalu , porozmawiałem z Czarnym Doktorem , przespałęm się , postraszyłem Kota i.i.i co dalej !W Warlabie Klonow nie ma dalszej rozmowy ze mną - co robić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Z linią fabularną Kota nic. Jak pamiętam, teraz robisz zadania Kła, tak by otworzyć sobie drogę na Generatory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted November 4, 2015 Author Report Share Posted November 4, 2015 (edited) Według poradnika Trul3 i Lotsman wszystkie kwesty mam ukonczone !W Warlabie Klonow powinien mi Dać zadanie na Psi antene i powinno przyjść kilka SMS a tu nic 3 razy przechodziłem Szpital wchodziłem od strony Limanska i Starej Wsi .Po gadce z Kotem wracałęm do Warlabu -teleportem i na własnych nogach i jest to samo.Gram z poradnikem żeby czegoś nie poplątać . to jest z poradnikaPo ukończeniu Limańska i Szpitala ruszamy do Klonowa, który jak pamiętamy z SMS czeka na GG w Warlabie...19. W Warlabie otrzymujemy pod rząd kilka SMS-ów, które będą istotne dla rozwoju scenariusza w końcowym dopełnieniu Soljanki. Idziemy do Klonowa, otrzymujemy zadanie znalezienia psi-anteny. Ruszamy na Kordon Edited November 4, 2015 by Łobuz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Czekaj, było coś takiego. Spróbuj pogadać z tym drugim doktorkiem, hologramem przy klonowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted November 4, 2015 Author Report Share Posted November 4, 2015 Faktycznie jak tylko zaczołem z nim gadać o niczym to wszystko ruszyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts