tybet64 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam.Mam problem z przyłączeniem się do Powinności.Nikt mi tego nie zaoferował chociaż przeszedłem grę już dwa razy.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Musisz pogadać z Woroninem - w poradniku pod 1 spoilerem masz dokładny opis: https://stalkerteam.pl/topic/7468-lost-alpha-poradnik-przejścia/#comment-83205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Sory ale nic takiego nie miałem.Co poszedłem do Woronina to brak takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 A czy przypadkiem, nie korzystałeś z pomocy Barmana na poprawę stosunków z Grzechem? Jest to wtedy gdy zbijemy Grzechowców na Kordonie i nie możemy wejść do kopalni w Ciemnym Parowie. mamy wybór na pomoc. Barman, albo powinność ( Woronin). Pomoc Barmana blokuje opcje u Woronina.Ale najlepiej zapytaj Trikstera, nawet na PW. Wie o takich problemach najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Przypnę się do tematu. Czy jest możliwe przyłączenie się do Powinności po zakończeniu głównej fabuły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Podepnę się. U mnie nie ma możliwości zapisania się do jakiejkolwiek frakcji. To nie jest jakiś bug związany z tłumaczeniem? Szkoda, że to pytanie też zostanie bez odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi