Gość Nieaktywny Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 WitamChciałbym się spytać czy opłaca się kupić Fallout 3 Game of the year Edition ?Nie chodzi mi oto czy opłaca się kupić za ileś pieniądze, tylko oto czy gra jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Jak dla mnie to druga gra po "Stalkerze" zarówno "Fallout 3" jak i samodzielny dodatek "New Vegas" szczerze polecam, tylko pamiętam że gra jest napisana pod jeden procesor, a jeśli mamy więcej niż jeden rdzeń to trzeba go dopisać w plikach, obszerny temat TU Edytowane 8 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Gra jest dobra ale moim zdaniem New Vegas jest jeszcze lepszy. Jak bym miał wybierać to bym wziął obie. Jeśli masz ochotę możesz również zagrać w Fallout 1/2 w jakości FullHD dzięki nieoficjanym paczom. Gierka wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Mam grałem polecam dla mnie jest extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja bym się nie zastanawiał. Jak poczujesz wiatr pustkowi i przeżyjesz ciemności podziemi metra. Wtedy sam się przekonasz, że... Wojna nigdy się nie zmienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Ja bym się nie zastanawiał. Jak poczujesz wiatr pustkowi i przeżyjesz ciemności podziemi metra. Wtedy sam się przekonasz, że... Wojna nigdy się nie zmienia.Klasycznie a zarazem pięknie to ująłeś @gawron! Już naszła mnie ochota na ponowne przejście obu części Metra! Edytowane 8 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Thx wszystkim , kupiłem i na razie zadowolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi