carlopapa Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Witam mam problem z tą misją a mianowicie: schowek znalazłem i jak biorę jego zawartość to pojawia się sms "chcesz przeżyć - schowaj się w anomalii" tylko w jakiej anomalii jak tu żadnej nie widzę mutanty wybiłem i co dalej??Rozwiązany trzeba po prostu wrócić do jaskini i wtedy zadanie się zalicza. Edytowane 8 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 To znaczy że masz skoczyć do tej dziury w ziemi pośrodku starej, nieaktywnej anomalii. Ale reguły nie ma. Kontrolerów i zombie możesz wybić w dowolny sposób i z dowolnego miejsca. Zdaje się, że nawet jak ich nie wybijesz to zadanie też się zaliczy. W końcu ten schowek to nagroda. Niemniej, jeżeli ich nie wybijesz, będą tam na ciebie czekać aż znowu się pojawisz w tym miejscu. A że będzie to zapewne związane z innym zadaniem to mogą do tego dojść inne mutanty. Dlatego najlepiej podczas każdego zadania zostawiać po sobie tylko krew i piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzięki polana z mutantów wyczyszczona, a tak swoją drogą na początku gry zastanawiałem się ile mi zajmie zbieranie 40 rąk zombie dla Akima, w tym zadaniu znalazłem chyba ze 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Nie potrafię znajeżć schowek Tubylca w Czerwonym Lesie. Zadnie wygląda tak ; Schowek drugi ten przy rusztowaniu znalazłem od ręki . Nie mogę namierzyć tego drugiego w kamieniach koło czołgu . Wchodziłem na lokację kilka razy dalej to samo . Wstawiam save przed wejściem do lasu może ktoś coś wymyśli . Spoiler 420.dds 420.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Przed sobą masz schowek 420-1.dds420-1.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 No cóż trochę to od czołgu daleko a moje lenistwo nie chciało tam zajrzeć . Dzięki kazik lecę dalej się denerwować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi