pacjent1972 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Z nieopisanym bólem opuszczałem wczoraj dom udając się z moją kobietą do jej domu rodzinnego na dwa dni, w końcu dla miłości robimy czasem poświęcenia. Przez to poświęcenie musiałem opuścić swojego PC-ta i pozostać z laptopem na otarcie łez, by mieć łączność ze światem. Moje święto niepodległości stało się dniem bez możliwości odpalenia ulubionego skrótu z paska RockedDocka, a zarazem dniem smutku. I tak stanąłem przed dylematem... miłość i poświęcenie czy Stalker? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Takie dni powinno się poszanować i dać odpoczynek pc'towi i udać się w rodzinne strony. Święto Niepodległości to święto naszej ojczyzny, bardzo ważne święto więc sądzę że lepiej uszanować to i pojechać do rodziny. Takie jest moje zdanie na ten temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Pacjent teraz pytanie czy ci zależy na tej miłości :P A tak na serio , z jednej strony to święto narodowe , ale z drugiej to nie jest żałoba , że siedzimy cicho bez stalkera.Moje zdanie jest takie , uważam , że zabranie laptopa i granie w stalkera podczas św. Niepodległości to nie grzech , ale uważam , że każdy polak powinien pamiętać o tych którzy zginęli podczas 1 Wojny Światowej jak i 2 Wojny Światowej. Edytowane 11 Listopada 2015 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Ale to był taki żart @Ghost5PL, @MonoLityczny, a laptop jest mojej kobiety i prócz Mahjonga nic tam nie znajdziesz. Pozostałej części Waszych wypowiedzi nie komentuję bo przestałem bawić się w tematy "trudne" i nie pasujące do forum ST. Edytowane 11 Listopada 2015 przez pacjent1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi