carlopapa Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam znalazłem 2 części dokumentów dla Dimaka, a 3 są w podziemnym bunkrze tam gdzie w Zewie Prypeci była anomalia Żelazny Las, lecz do drzwi potrzebny kod w PDA nic nie ma na temat tego kodu, gdzie go mogę zdobyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ostatnio na Forum ktoś chyba już o to pytał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Czytaj dialogi. Musisz znaleźć niejakiego Gienię Sapera. Będzie w okolicy anomalii Kocioł i ręczę że nigdzie się stamtąd nie ruszy . Wykonasz dla niego małe zadanko a on przybliży ci sprawę kodu do drzwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Czytaj dialogi. Musisz znaleźć niejakiego Gienię Sapera. Będzie w okolicy anomalii Kocioł i ręczę że nigdzie się stamtąd nie ruszy . Wykonasz dla niego małe zadanko a on przybliży ci sprawę kodu do drzwi.Czytam dialogi, ale to zadanie wziąłem jakiś czas temu żeby mieć przejście na Zaton i zająłem się głównym wątkiem z Solianki i teraz przed zadaniami błyskawicy chcę troszkę wyczyścić PDA. Wielkie dzięki Kobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zbiegałem dookoła tą anomalię i Gienia nie ma muszę jakieś zadanie wykonać aby się pojawił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 O Gieni mówi ci Dimak, gdy zleca ci zadanie poszukiwania dokumentów. Striełok go pyta jak ma się dostać do laboratorium a Dimak mówi mu o Gieni i zleca jego odszukanie. Może ominąłeś tą linie dialogową? A może nie zbierałeś dokumentów w takiej kolejności jak trzeba? Dimak wyraźnie uprzedza że trzeba najpierw wziąć dokumenty ze Stacji Antenowej Krug, potem z Zakładu Utylizacji, a na końcu Żelazny Las. A może opuściłeś lokację i Gienia zmarł. W końcu ile czasu można stać na minie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Na pewno tam jest, ale na minimapie nie pokazuje kropki.Musisz go ręcznie wymacać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 O Gieni mówi ci Dimak, gdy zleca ci zadanie poszukiwania dokumentów. Striełok go pyta jak ma się dostać do laboratorium a Dimak mówi mu o Gieni i zleca jego odszukanie. Może ominąłeś tą linie dialogową? A może nie zbierałeś dokumentów w takiej kolejności jak trzeba? Dimak wyraźnie uprzedza że trzeba najpierw wziąć dokumenty ze Stacji Antenowej Krug, potem z Zakładu Utylizacji, a na końcu Żelazny Las. A może opuściłeś lokację i Gienia zmarł. W końcu ile czasu można stać na minie .Dokumenty zebrałem dokładnie w takiej kolejności i chciałem na końcu wejść do bunkra a tu trzeba kod, lokacji nie opuszczałem bo zbieram cały czas skanery anomalii dla Swiblowa.Na pewno tam jest, ale na minimapie nie pokazuje kropki.Musisz go ręcznie wymacać.A czy w PDA pokazuje się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie nie pokazuje musisz go znależć w Trzcinach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Jestem dokładnie tu gdzie na zdjęciu pokazał Kobal, ale nie ma go tu, już chyba wszystkie miny na klatę przyjąłem Może ominąłeś tą linie dialogową?Rzeczywiście przyznaję się ominąłem ją właśnie wróciłem do Dimaka i zobaczyłem, że jest, bałwan ze mnie Znalazłem nareszcie PDA go nie pokazuje, ale bioradar tak Dziękuję wszystkim za intersowanym za pomoc. Edytowane 15 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 To ja ponownie pytam, dostałem od Gienka takie cyfry: 48,15,16,23 pozostałych dwóch nie pamięta, ale suma wszystkich liczb była równa 108. Z matmy miałem banię i za jasny gwint nie mogę tego rozszyfrować, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 48-15-16-23-4-2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzięki jesteś wielki kilka godzin robię tego kwesta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi