pacjent1972 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kolejna odsłona kultowej już serii o Larze Croft. Przypomnijmy że do tej pory ukazały się:Gry multiplatformowe:1996: Tomb Raider1997: Tomb Raider II1998: Tomb Raider III1999: Tomb Raider: The Last Revelation2000: Tomb Raider: Chronicles2003: Tomb Raider: The Angel of Darkness2006: Tomb Raider: Legenda2007: Tomb Raider: Anniversary2008: Tomb Raider: Underworld2013: Tomb Raider2015: Rise of the Tomb RaiderSpin-offy2010: Lara Croft and the Guardian of Light2014: Lara Croft and the Temple of OsirisDodatki1998: Tomb Raider: Unfinished Business1998: Tomb Raider II: The Golden Mask2000: Tomb Raider III: The Lost Artifact2009: Tomb Raider Underworld: Beneath the Ashes2009: Tomb Raider Underworld: Lara's ShadowGry przeznaczone na konsole przenośne:1996: Tomb Raider (Nokia N-Gage)2000: Tomb Raider (GameBoy Color)2001: Tomb Raider: Curse of the Sword (GameBoy Color)2002: Tomb Raider: The Prophecy (GameBoy Advance)Wczoraj miała premierę na Xbox-ie cześć ostatnia j/w, graczom PC-towym pozostaje czekać do kwietnia przyszłego roku na premierę dla nich właśnie.Rise of the Tomb Raider na platformę PC Windows kontynuuje historię opowiedzianą w poprzedniczce. Wydarzenia, jakie miały miejsce na wyspie Yamatai, odcisnęły piętno na bohaterce, czyniąc ją twardszą i bardziej bezwzględną, a zarazem niespokojną kobietą... Więcej o grze na stronie domowej: http://www.tombraider.comOraz tutaj: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=24166Grałem - (liśmy) w Tomb Raider z 2013 roku, a to za sprawa mojej kobiety która lubi tą serię, nie jest źle jak tak liniowa grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ja lubię pannę Croft i jej przygody. Nie grałem we wszystkie części, w starszych zrażało mnie fatalne sterowanie. Ale od Legendy, czyli jak za serię wzięło się Crystal Dynamics, zaliczyłem wszystko. Ze starszych to tylko wymęczyłem Anioła Ciemności. Lubię takie zręcznościówki. We wszelkie Assassiny i Prince of Persia też pykam namiętnie. Konsoli specjalnie dla Lary nie kupię, ale jak wyjdzie na PC to jak najbardziej pogram. W ostatnim Tomb Raiderze komiczne było to dziewicze popłakiwanie Lary. Najpierw " o jejku, co teraz będzie" a potem eksterminacja ze 20 niemilców. A potem znowu "buuuu, co ja zrobiłam". Ale grało się całkiem fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A to mnie zaskoczyłeś @kobal! Z Assasinów to grałem tylko w Revelations i Black Flag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zdecydowanie najwyżej cenię trylogię "Piaski Czasu". Jakoś nie może mi się znudzić. Nawet na kolekcjonerkę się swego czasu wykosztowałem . Z Assassinów najlepsza jest chyba dwójka, choć Black Flag też trzyma poziom. Fajnie się piraci choć z assasynami niewiele ma to wspólnego. Z Tomb Raiderów lubię wracać do Anniversary. Może dlatego, że nikt tam nic nie gada. Same czyste łażenie po lochach, bez żadnych komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Masz @kobal taki sam gust jak moja młodsza córka. Ona też lubi Larę i Assasina. Grała chyba we wszystko co się do tej pory pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Znaczy się, twoja młodsza córka ma świetny gust . Sprezentuj jej pod choinkę Księcia Persji. Na pewno jej się spodoba. Ale trylogię Piaski Czasu. Czyli "Piaski Czasu", "Dusza Wojownika" i " Dwa Trony". To co później wydał Ubisoft w tej serii już nie jest takie fajne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 I kto by pomyślał, na pewno nie ja że nasz @kobal, stary wyjadacz Soljanki, OP-2 i Stalkera ogólnie to miłośnik Lary I Assasina. Ale gdy trafia się fajna gra to czemu w nią nie zagrać. He he, a to jestem zaskoczony. Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi