Anatolij Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Zapraszam wszystkich chętnych nowych jak i starych wyjadaczy do gry w Stalkera Online link do gry http://en.stalker.so/ do Strony Polskiego klanu SoAhttp://soa.zz.mu/ Edytowane 16 Listopada 2015 przez anatol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jak będzie PL to chętnie pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Na razie jest po angielsku i po rosyjsku ale na team speaku nasi gracze pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jak ja chciałem się zarejestrować to mi odrzucało bez powodu.Chyba że jakaś łatka weszła.Jutro sprawdzę , jak się zarejestruje to wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ok zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Rejestracja powinna przebiegać bez problemu, z numerem sms nie wiedzieć czemu parę osób miało problemy. piszcie tutaj, w razie czego poradzimy. Mamy spory klan, zapraszamy, mówię Ja PO szefa klanu Edytowane 17 Listopada 2015 przez kfiat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 No właśnie ja mam problem z numerem , gdy wpisuje numer to pisze mi po rusku , że błędny Numer , nw o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Spróbuj dodać przed numeren telefonu 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Cały czas ładuję się strona a potem error :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 tsx29.net-speak.pl:6400 adres naszego ts-a około 19 ewentualnie zarejestruj się z innymi danymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jak będzie PL to chętnie pogram. Czyli nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A ktoś jeszcze nie ma jakiegoś pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ale wiecie co, podchodziłem do tej gry kilka razy, niestety nie przypadła mi do gustu. A jak chciałem znowu zacząć podajże pół roku później to wychodziłoby na masakrycznie pogorszoną optymalizację :/ No zagrałbym ale jakoś... zdążyła mnie gra zniechęcić do sb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valkir Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 rejestracja powinna dzialac wybierz polske przy numerze i sproboj z +48 i bez jedna z opcji powinna zaskoczycgra jest w trakcie tlumaczenia na ta chwile jest polski klient co do questow (przetlumaczone w 98%) i dialogow (w trakcie) jak cos nie wiadomo mozna pytacpoczatek a szczegolnie mapa treningowa jest troche nudny ale potem sie gra rozkreca i jest dosc wciagajaca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ok gra działa Mam napisać na stronie klanu podanie czy ktoś mi wyśle zaproszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valkir Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 wybierz rejestracja z prawej strony psjak pisalem wczesniej pierwsza mapa (tutorial) jest troche meczaca jak to przejdziesz powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Wszystko super zarejestrowałem się i czekam kilka godzin aż dostane link aktywacyjny , ale pomijając to , Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Spróbuj się zalogować na forum SoA bo wczoraj aktywowałem ręcznie kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blendzior Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Gracie w to jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ja już nie gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi