Ignachinio Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Witam, mam problem z dwoma osobami. Kostia siedzi na wysypisku i za nic nie chce powiedzieć o schowku na nim mało tego Akim zażądał podwojenia stawki za karabin. Z solucji wiem, że powinna być pomiędzy nimi rozmowa nie było żadnej. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A przyniosłeś Kostii Złotą Rybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Ignachinio-Akim potrzebuje nie trzech, lecz sześciu artefaktów oko wrony aby zakończyć questa na karabin dla Kostii.Brakujące trzy arty znajdziesz na pewno troche pózniej- o to zadba już scenariusz. Edytowane 18 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Czyli Kostii nie mogę zameldować, że cena wzrosła i po plan lotu mnie nie wyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Kostia nie będzie z tobą gadał. Brakujące artefakty musisz zorganizować na własną rękę. A Akim prześle ci smsa z informacją jak można inaczej rozliczyć zadanie. W PDA powinno ci się pojawić zadanie " Ukraść książkę z bazy wojskowej". Nie wszystkie smsy pojawiają się na ekranie, dlatego warto często sprawdzać historię w pda. Natomiast schowki Kostii to inna sprawa. Na Wysypisku Kostia daje ci zadanie zdobycia Złotej Rybki. I to nie pierwszej lepszej a takiej co leży w konkretnym miejscu. W anomalii, w młynie na Kordonie. Przyniesiesz Rybkę, będzie info o kolejnych schowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nic się nie pojawiło od Akima.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 A te trzy artefakty co dał ci Kostia zostawiłeś Akimowi czy wziąłeś je ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi