Ignachinio Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A wiec wszedłem sobie do Doliny Mroku. Spotkałem Naboja i zgodnie z podstawką zrealizowałem jego misje. Teraz jest moim przyjacielem, ja zadowolony z siebie biegiem do Mongoła i leczymy dziada. On na zielona i lezie do bazy. Ja zaraz za nim i tu pierwszy zonk. Wszyscy do wszystkich walą. To znaczy Nabój z Maksem nagle tu przyleźli i walą do wszystkich w około ten cały Messer dzielnie ich wspiera a bandyci odpływają jeden za drugim. Mało tego Dzik nie chce ze mną gadać bo pierdo.. coś o Wojnie a Bies, Kret i dwóch samotników już zmierzają w kierunku bazy. Co robić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Wyjść z lokacji i śię nie pprzejmować !Żyła i Dzik są nieśmiertelni więc sobie wszyscy posrzlają i sie rozejdą Pózniej wrócisz i co potrzeba załatwisz .Dopóki Dzik bojowy nie pogadasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Wszyscy do wszystkich walą. To znaczy Nabój z Maksem nagle tu przyleźli i walą do wszystkich w około ten cały Messer dzielnie ich wspiera a bandyci odpływają jeden za drugim. Mało tego Dzik nie chce ze mną gadać bo pierdo.. coś o Wojnie a Bies, Kret i dwóch samotników już zmierzają w kierunku bazy. Co robić?!Radzę cofnąć się w zapisach gry, do momentu kiedy nie walczą ze sobą i taki stan utrzymywać. Dzik jest małą kopalnią zadań więc jeśli będzie ciągle walczył z innymi "Highlanderami" (nieśmiertelnymi postaciami) to nie porozmawiasz sobie z nim, i tym samym nie dostaniesz/zakończysz zadań. Być może po opuszczeniu lokacji, już w offlinie NPC wrócą na swoje stare pozycje i przestaną walczyć - a co jeśli nie? Ukończysz kilka zadań, wrócisz do DM a tu "Mała Wojna" i cofanie się w zapisach gry? Lepiej nie ryzykować i "utrzymywać" pokój między NPC-ami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A to zadanie na uratuj członka powinności jak wykonaliście? BO u mnie stoi jak kołek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Otwórz drzwi od celi porozmawiaj z nim i zadanie się zaliczy. Z racji tego jednak że w bazie jest pełno Bandytów - powinnościowiec nie przeżyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Otwórz drzwi od celi porozmawiaj z nim i zadanie się zaliczy. Z racji tego jednak że w bazie jest pełno Bandytów - powinnościowiec nie przeżyje.U mnie przeżył Wystarczy z nim porozmawiać, zaliczyć zadanie i spadać jak najdalej. W offline NPC nie walczą ze sobą , więc po prostu sobie poszedł na Wysypisko, i siedzi przy przejściu do Baru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A widzisz, o tym nie pomyślałem. U mnie Bandyci go zabili na pierwszym piętrze Bazy (po zaliczeniu zadania). Sposób świetny, tylko czy zdążysz uciec na odpowiednią odległość w offline zanim gościa zabiją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mi się tak tylko raz udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Kobal - pytanie było do "normalnych" graczy - nie do masterów Twojego pokroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Otwórz drzwi od celi porozmawiaj z nim i zadanie się zaliczy. Z racji tego jednak że w bazie jest pełno Bandytów - powinnościowiec nie przeżyje.U mnbie przeżył -Dzięki tej rozpierusze którą zrobiły postacie Nieśmiertelne na Bazie Bandytów Wybili wszystkich poza Dzikiem i Żyłą a ja wypuściłem Powinnościowca , który poszedł na posterunek Powinności na Wysypisku Edytowane 19 Listopada 2015 przez apg2312 poprawa błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi