pacjent1972 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Szukam moda (nie wiem czy pogodowego), moda który niweluje rozświetlenie tekstur podłoża, nieba, przedmiotów... etc! Nie znam się na tym więc proszę o pomoc.Gram aktualnie w moda "Pod przykrywka śmierci" i to co mam na ekranie wypaliło mi już prawie oczy, tak daje po gałach! Pomóżcie jak umiecie.Próbka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Prawdopodobnie twórca dodał pewien przykry smaczek z buildów 22xx... czyli bloom.Zdziałać można usuwając folder shaders (jeśli jest w modzie) lub poniższymi komendami.r2_ls_bloom_kernel_scale 1.0r2_ls_bloom_threshold 0.9 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dziękuję @MonoLityczny za czas i pomoc. Teraz wszystko gra. Można dla potomnych dopisać uwagę w opisie moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi