carlopapa Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Witam w końcu udało mi się ogarnąć jak zrobić aby była cały czas ładna pogoda, nie padał deszcz, nie było mgły i cały czas był dzień nawet w nocy. Jeśli ktoś tak jak ja nie lubi tych warunków atmosferycznych to polecam zmodyfikowane pliki pogody, jeśli komuś nie podoba się tekstura nieba lub chmur, to może to zmienić we własnym zakresie.U mnie to wygląda tak lecz gram z dodatkiem Autumn Aurora 2: Instalacja:- folder "gamedata" kopiujemy i w razie potrzeby potwierdzamy zamianę plików do głównego folderu gryDownload:https://mega.nz/#!CdYGUKKJ!jJddCdv5hPBCnEh8goW9AgvC-kDm5_YmoUjxXOjt7A4 Edytowane 21 Listopada 2015 przez carlopapa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi