Bolus Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Witajcie Stalkerzy! Problem jest taki gdy jestem w barze i przejdę na wysypisko to pojawia się dziwny bug powodujący wylot. Polega on na tym że naprawia pancerz do pełna i gdy wciskam esc to pojawia się ekran ładowania "kliknij" po czym po przejsciu z wysypiska do doliny dostaje o to taki wylot:FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ...-2\stalker op-2\gamedata\scripts\bind_stalker.script:1244: bad argument #2 to 'format' (string expected, got no value) stack trace:Jakieś pomysły?edit: Dodatkowo zauważyłem że gdy zapisuje i wczytam save to również wywala Edytowane 22 Listopada 2015 przez Barin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Najprawdopodobniej masz uszkodzone te zapisy. Usuń je i wczytaj jakiś wcześniejszy. Spróbuj wtedy przejść na Wysypisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Miałem takie same problemy. U mnie pomogło przejście na wysypisko z innej lokacji niż przechodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Poradziłęm sobie wczytując od wysypiska także problem zniknął. Dziękuję za pomoc panowie i dobrej Zony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi