Ignachinio Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam, przeszukałem cały las.. gdzie jest ten cały gajowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A łazi po lesie z siekierą. Zrób zadymę to zaraz sam Cię znajdzie.I lepiej przygotuj dużo nabojów do strzelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie na czym ma polegać ta zadyma? Natłukłem mutantów, waliłem granatami na prawo i lewo- nawet beczki co leżą wszystkie rach ciach, a drania nie ma. Już mi patronów brakuje na te hordy potworów a ten się nie pokazuje...Po drzewach strzelać czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Po prostu łaź po lesie, prędzej czy później się na niego natkniesz. Tym razem zaatakował mnie przy tym dużym kamieniu, tam gdzie trup Chemika leżał. Prawa krawędź mapy. A zlecenie od Krzyża na ubicie gajowego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Tak wziąłem zlecenie i tak właśnie łażę jak smród po galotach. Koło kamienia to mam niezłe trupowisko już. Tak się zastanawiam czy czasem nie ubiły mi go mutanty albo Krzak który ciągle w nie wali i to nie jest problemem jak to zwykle w stalkerach bywa. Odpalę autosave zlecenia na gajowego i spróbuje- dzięki za odpowiedź. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez walec Edit: W końcu przylazł jak stałem na kamieniu- myślę że go wczesniej w chmarze mutantów nie dostrzegałem- mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi