Łobuz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jestem w Prypeci i szukam Drzewa ze schowkiem Kosti W poradniku jest pomyłka i zamiast Drzewa jest na zdjęciu Dzwig:dodgy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 W poradniku jest osiem możliwości ukrycia schowka na terenie Prypeci...więc gdzie tutaj pomyłka. Przeczytaj dobrze i postępuj według zdobytych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 W poradniku jest osiem możliwości ukrycia schowka na terenie Prypeci...więc gdzie tutaj pomyłka. Przeczytaj dobrze i postępuj według zdobytych informacji. Te same fotki są do Dźwigu I Drzewa ze zdjęciem Dźwigu (SPRAWDŹ sobie) Mimo 2 h poszukiwań , nie znalazłem schowka na drzewie mimo to zadanie mi zaliczyło (mam opowiedzieć o schowku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie znalazłeś schowka i zadanie się zaliczyło.? dobre. Fakt ,że nie sprawdzałem zawartości poszczególnych spoilerów...sprawdzę. // masz racje Łobuz, fotki są te same,w poradniku jest wzmianka .... Poszukaj na drzewie pomiędzy Dworcem Autobusowym i Stadionem. Tylko skąd wiesz ,że twój schowek to akurat drzewo.? Czy Kostia mówi coś o drzewie.? Przydałaby się fotka z tym drzewem by dołożyć do Poradnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ten schowek jest na drzewie niedaleko dźwigu.Konkretnie to drzewo które rośnie przy ogrodzeniu tego boiska.Żeby sie do niego dostać musisz iść po ogrodzeniu (dość karkołomne )i w koronie drzewa znajdziesz plecak.Mówimy o boisku niedaleko dworca autobusowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dzięki po drodze do Czarnobyla nie omieszkam poszukać tego schowka:) Nie lubię zostawiać nie dokończonych zadań a oprócz tego może coś przydatnego znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jak znajdziesz to koniecznie zrób fotkę miejsca w grze i w PDA Ja miałem ten schowek w Prypeci w innym miejscu (opisanym w Poradniku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi