Ignachinio Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam, szybkie pytanko jak uruchomić i prowadzić pojazd dla Sidora?? Takie techniczne pytanie, mam problem z wyświetlaniem ekwipunku, zamiast artów mam w tym miejscu zarys kombinezonu, w tym środkowym miejscu. Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, szybkie pytanko jak uruchomić i prowadzić pojazd dla Sidora??Wsiadasz do niego przyciskiem "F" odpalasz chyba "B" i sterujesz przód, tył, lewo, prawo W, S, A, DTakie techniczne pytanie, mam problem z wyświetlaniem ekwipunku, zamiast artów mam w tym miejscu zarys kombinezonu, w tym środkowym miejscu. Jak to naprawić?Jaki masz monitor?? jeśli panoramiczny to musisz wgrać poprawkę do twojego monitora, jeśli pobrałeś "REPACK" to tam w głównym folderze masz folder "przystosowanie do monitorów" wybierz odpowiedni dla ciebie i po sprawie. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 I taka ogólna uwaga na temat pojazdów w stalkerach.Należy zwrócić uwagę, że gdy wsiadamy do nich po raz pierwszy, są one ustawione przodem dokładnie na północ.Jeżeli więc z pojazdu będziemy korzystać wielokrotnie, to po przyjeździe na miejsce, musimy go ustawić również dokładnie na północ, bo inaczej po konieczności wgrania zapisu, lub ponownym uruchomieniu gry, jeśli pojazd był pozostawiony w innym kierunku zamienią się miejscami klawisz jazdy przód-tył.Wyjściem z takiej sytuacji jest ustawienie pojazdu na północ, zgaszenie silnika, wyjście z pojazdu, zapisanie i ponowne wgranie tego zapisu.A uruchamianie silnika, jest zawsze tym klawiszem, do którego mamy przypisany detektor. To informacja dla tych, którzy zmieniają WSAD na inne ustawienia.A wsiadanie zawsze nam mod sygnalizuje, podpowiadając jakiego klawisza użyć. Z tym, że kiedyś wsiadało się zaraz po wyświetleniu informacji. A teraz trzeba podejść do drzwi od strony kierownicy, bo często jest jeszcze opcja otwierania bagażnika.Np. Lost Alfa, po wejściu wyświetlało się okienko, z klawiszami sterowania, otwierania bagażnika, hamowania i coś jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi