stalker MichałPL Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 xray_michał.log Proszę o pomoc: jak gram na modzie "arsenal advance" to jak zrobię zapis i potem chcę go odpalić i nie mogę wejść. Co robić? Wstawiłem loga: pomóżcie!!!! 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Odpal grę. Wczytaj uszkodzony zapis by wywaliło Cię do pulpitu. Kolejnym krokiem jest otwarcie tego pliku jaki wstawiłeś powyżej (ale po wylocie na pulpit) i wstawienie tu Fatal Error. Tu przykładowy: FATAL ERROR [error]Expression : sz<(tgt_sz-1) [error]Function : IReader::r_string [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\FS.cpp [error]Line : 349 [error]Description : Dest string less than needed. PS. Pisz używając polskich znaków i korektora błędów (przeglądarka podkreśla "byki" na czerwono) bo moderacja będzie się gniewać. Na razie poprawiłem Ci post samemu. PS. 2 Nie minusujcie chłopa - dopiero zaczyna - każdy popełnia błędy. Został pouczony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 A ja jestem cham i burak oraz minusa za lenistwo dam. Bo to nie niewiedzą gdzie wstawić przecinek, tylko cała wypowiedź jak kaszanka. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 A ja dam plusa, zważywszy na to że to NOWY użytkownik i można mu (jeszcze) to wybaczyć. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Ja też mu dałem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 A ja wam wszystkim dam wazelinę, przyda się. I brawo dla opiekuna, który popiera łamanie regulaminu. Punkt 2.2. EDIT:: Admin Poprawiłem twoje błędy językowe. Idąc twoim tokiem rozumowania daję minusa bo nie wiesz gdzie wstawić przecinek. To porównaj moją wypowiedź z 1 postem, ale racja zrobiłem błąd choć nie mam się czym przejmować walenie byków jest dopuszczalne i pochwalane przez niektórych rządzących. Admin powinien się podpisać patrz na Cichego choć ja wiem kto to zrobił i jakoś się nie dziwię kiedyś trzeba się odegrać. A liczę na więcej minusów śmiało to mnie utwierdza, że mam rację. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts