carlopapa Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam jak w temacie, skąd wziąć lub kto daje ten oto embrion bo mam ich mnóstwo, ale tego akurat nie a chciałbym wykonać zadanie "zabójstwo cienia Monolitu" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Musisz go sobie zrobić. W PDA oprócz recept na transmutacje artefaktów masz też recepty na embriony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A no rzeczywiście, ale ze mnie baran Dzięki Kobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) A takie nurtujące mnie pytanie do podobnej kwestii. Czy mogę wykonać zadanie zabójstwo cienia monolitu i on będzie żył żeby zrobić kwest na czaszki czy trzeba najpierw zrobić czaszki i później go zabić? Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Widziałem w poradniku, że aby zadanie się zaliczyło musimy zabić to co wyskoczy z embrionu, a nie tego co jest w labiryncie. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dokładnie. Trzeba zrobić embrion Cienia Monolitu, potem go aktywować i zabić to co się wykluje. Zadanie zaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi