Wędrowiec Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Witam i POMOCY ! Dziś rano włączyłem komputer i zalogowałem się na swoje konto lecz podczas ładowania wyświetlił się napis ,,Przygotowywanie pulpitu '' i niestety zastałem domyślną tapetę , brak zakładek na przeglądarce i w gruncie rzeczy wygląda jakby to było nowe konto a pliki użytkownika miały inną ścieżkę . Jak to naprawić ? C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop To jest ścieżka , którą mają wszystkie ikony na pulpicie (2) i reszta plików użytkownika . C:\Users\Administrator\Desktop - to jest ścieżka , którą miały wczoraj . Wszystkie pliki , które miałem znajdują się w C:\Users więc są one nadal na dysku . Z góry dziękuję ! PS Korzystam z systemu operacyjnego Windows 7 Home Basic 64bit . Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Wędrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zapoznaj się z TYM tematem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tylko problem tkwi w tym że mogę wybrać moje konto . Problem następuję gdy już je wybiorę . Wpisuję hasło i wtedy podczas ładowania konta piszę ,, Przygotowywanie pulpitu '' i zastaję domyślny pulpit a wszystkie ikony , foldery po prostu zniknęły i jedynym sposobem by się do nich dostać jest udanie się tu : C:\Users\Administrator\Desktop . Najbardziej szkoda mi zakładek , bo miałem kilka BARDZO ważnych oraz haseł bo były zapisane na przeglądarce . To samo tyczy się menu Start bowiem wszystkie ikony oraz skróty również ,,wyparowały'' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Przeskanuj Malawarebytes oraz antywirem jaki posiadasz, lub wskocz na punkt przywracania i przywróć stan systemu wstecz jaki ci się wyswietli najwcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ??? E to ... Prosił bym prościej w sensie jestem ,,mądry inaczej'' ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mój komputer - Właściwości - Zaawansowane ustawienia systemu - Ochrona systemu - przywracanie systemu i wybierz sprzed kilku dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ありがとうございます ! Dziękuję bardzo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 @pacjent1972 uratowałeś kolejnego stalkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A dla wielu jestem nic nie wart, jednak coś jestem wart. Fajnie że pomogło @Wędrowiec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi