pacjent1972 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Od momentu gdy wejdę w dane to już zostają na zawsze. Wygląda to obrzydliwie. Pomoże ktoś? Screen: http://scr.hu/2oe0/9kjpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Też to mam. Wyłącz PDA i włącz na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Próbowałem wszystkiego, ciągle to samo. Obrzydliwie to wygląda. Nie ma na to jakiegoś "lekarstwa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 U mnie się to naprawia po wyłączeniu i włączeniu PDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 U mnie też samo się naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No tak, po wyjściu i ponownym wejściu w PDA jest ok, macie słuszność. Ale każde kolejne przeglądanie to ten sam "paskud". Czyli OP-2 ma niedoskonałości widoczne gołym okiem mimo swej wspaniałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam na to vitaminkę.... Nie zaglądaj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wina zakłóceń w Zonie albo siakiś wirus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kolejny mankament, wygląd inwentarza, rozjechany jak placek na drodze. Na to też mam nie zwracać uwagi? Edit: Znalazłem rozwiązanie na rosyjskiej stronie z dodatkami do OP-2. Mała poprawka która dodaje nam rączkę zamiast znanego kursora. Przynajmniej wszystko jest równe i poukładane. Tu link dla chętnych na rączkę : https://mega.nz/#!ItMF3IjC!QAQD1TSJJ4nYs16TJxyHrhqx_Sp9m3oc1NtJGwwpwh8 Rozpakowujemy, kopiujemy folder textures ze zgoda na zamianę do folderu z OP-2. I mamy jak niżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ale jaki pojemny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi