carlopapa Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam chciałbym zapytać czy jest to normalne zjawisko, że jak podchodzę do Szewczenki na Zatonie aby pogadać z Noem to obraz robi się czerwony, a jak odchodzę to wraca do normy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja się z tym nie spotkałem, a "falę mutantów" mam za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 U mnie to przedstawia się następująco: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ciekawe...Też się z tym nie spotkałem. Czy to stan permanentny t.j. za każdym podejściem się powtarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Miałem kiedyś coś podobnego, jeszcze w czystej soliance. Jak wlazłem na Bagna do wszystko miałem na czerwono zielono. Pomogło dopiero wczytanie wcześniejszego sejwa z Kordonu i powtórne wejście na Bagna. Jak dla mnie to jednostkowy problem graficzny. Może odejdź od szewczenki najdalej jak się da, zapisz grę, zmniejsz rozdzielczość i detale graficzne, wczytaj grę, zobacz co z tego wyszło. Może jak gra będzie miała mniej do wczytania to zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Na jego sprzęcie? Spróbować można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Teraz zbieram ekipę do walki z mutantami jak się pojawię na Szewczenko to dam znać czy problem jest nadal. Poszedłem drugi raz i już jest O.K. chyba coś w grafie się zawiesiło albo coś... Edytowane 3 Stycznia 2016 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi