Ignachinio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Robię sobie zadanie na miny dla Sidora.. poszedłem na bazę wojska w Agro.. wybici wszyscy, BTR wystrzelone w powietrze.. tylko gdzie te paczki o których sidor mówił.. nigdzie nie mogę ich znaleźć. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 W budynku na którym jest lądowisko dla śmigłowców (tam gdzie jest automat z napojami i zlew). Zdjęcie zaczerpnięte z : http://bar-stalk.forum2x2.com/t313-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Żeby nie spamować.. i co dalej moi drodzy? Diakon gada coś o jakiejś polanie i że tam mam zaminować a potem uciekać.. Ktoś powie mi dokładnie co źle robię bo utłukłem gnoja granatem i nie ma tej ręki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Idziesz na polanę obok przysiółka (jest tam sporo beczek i kanistrów z benzyną), ustawiasz miny i czekasz na mutanty. Nadejdzie całe stadko (chyba z 6 czy 8) bibliotekarzy i jakieś pijawki.. Wybijasz wszystko co się rusza, i zbierasz łapki :) Tylko uważaj, żebyś na swojej minie nie wyleciał w powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Taaa, 6 czy 8? Koło 18 jest na pewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi