carlopapa Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam ukończyłem wszystkie wyspy, oddałem barmanowi ładunki, rozmawiałem z Marią i szukam jej narzeczonego Sławka Gila, na ATP na Kordonie znalazłem trupa przy którym był PDA Gila i w nim napisane o ATP i CEA zwiedziłem te lokacje i go nie znalazłem nigdzie ktoś podpowie gdzie się podział?? a druga sprawa gdzie szukać schowka Kramarza na bazie wojskowej na Agropromie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. O Gilu porozmawiaj z Kalininem i na CA2 teleportem Monolitu na dach (musisz mieć snajperkę z namierzaniem i dużo amunicji oraz duuuuużo cierpliwości - ja poległem tam ze 20 razy). Schowek jest na prawej nadbudówce głównego budynku na bazie wojskowej a potem w kompleksie na belce nad torami (z dachu budynku namierz go lornetką). Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Andre Woz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Schowek Kramarza tutaj Z Gilem jest taka sprawa, że musisz wejść na dach elektrowni. Tam pokręcisz się przy krawędzi i skrypt uruchomi questa. Snajperka z autonamierzaniem konieczna. Popatrz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Dziękuję serdecznie. Mam snajperkę Fenira w/g mnie najlepsza Edytowane 11 Stycznia 2016 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi