pacjent1972 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Kolejna kłoda pod nogi... Win 8 , SSD, szybka praca kompa... ale jest kolejne ale... Na ru. stronach nie otwierają się spoilery w Firefoxie gdzie w Win 7 było to normalnym działaniem. Idę się napić bo nerwy mi siadają.... Pomóżcie! Błagam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Hej, Podaj adres gdzie się nie otwierają. Prawdopodobnie to oni coś skopali teraz bo raczej nie jest możliwe żeby nagle przestało działać po zmianie systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 http://ap-pro.ru/forum/35-11180-1#824099 W Internet Explorer bez problemu... w Mozilli bez szans na otwarcie spoilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Spoilery ru. stron otwierają se tez na Google Chrom... ale nie na Mozilli!!! Co jest k.... grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Na FF42 u mnie się otwierają. Sprawdź w konsoli javascript przeglądarki czy nie ma błędów jak je chcesz otworzyć (F12->console) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Musiałem wypieprzyć wszystko co Mozilla i Firefox z rejestru, wyczyścić do zera i dopiero kolejna instalacja załapała i mogę logować się na swoje konto Mozilli. teraz już otwierają mi się spoilery. Jakiś robak albo inny shit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi