kamo103 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mam taki problem techniczny z cop-em.Mianowicie kawałek czasu temu go odinstalowałem i zdezaktywowałem i wszystko wydawało się git.Teraz próbowałem go zainstalować i podczas aktywacji wyskakuje błąd.czy zna ktoś jakiś sposób na ominięcie aktywacji? próbowałem już z crakiem, i nic.http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 A jaki błąd ci wyskakuje ? Jak wykorzystany limit aktywacji to po prostu napisz maila do Cenegi to ci odblokują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Znam ten problem i jest jedno rozwiązanie pisanie do cenegi żeby raczyli odblokować klucz, ja mam już gotowy szablon: Witam Wasze "cudowne" zabezpieczenie bez powodu zablokowało możliwość uruchamiania i aktywacji Stalkera Zew Prypeci Klucz to: (Twój klucz) Nie rozumiem po co dajecie zabezpieczenie z którymi są same problemy a metoda na ich obejście jest od dawna.Uprzykrzacie tylko życie z takim dziadostwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Odnosi skutek wysyłanie emaila z taką trescią? To zabezpieczenie ma same minusy, mam kupioną gre a tak naprawde po dezaktywacji i odinstalowaniu to nie mam żadnej pewności czy uda mi się ją ponownie aktywować, jednym słowem system do kitu i wyciąganie kasy od ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja obszedłem ten problem a bowiem nie odinstalowuję gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mail przynosi skutek bo wysyłałem go około 20 razy i za każdym razem po tygodniu odblokowywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Też nie odinstalowałem gry ale chcąc zainstalować zew na drugim komputerze będe musiał kupić drugi egzemplarz gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi