kobal Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 W Labiryncie podczas poszukiwania szkatułki w pomieszczeniu gdzie wchodzimy po ścianie znalazłem notatkę stalkera.Wygląda to na jakis list i nie jest powiązane z żadnym questem ale bardzo chcę wiedzieć o co chodzi http://img696.imageshack.us/i/sskobal122610163903avpe.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Po krótce jest to recepta na artefakt: "Busy Prababki Brurera" Otrzymuje się go w wyniku wrzucenia artefaktu "Busy Babki Brurera" w anomalię Spalacz na 5 minut. Prawdopodobieństwo powodzenia transmutacji wynosi 75%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Proszę bardzo - tu jest tłumaczenie notatki z zachowaniem terminologii z polonizacji: Udało mi się zdobyć tę receptę!!! Gdybym to ja wiedział, że jest taka prosta! Ile dobrych artów było zmarnowanych na próżno... Jednakże wątpię, czy dam radę się nią posłużyć - chyba nie uda mi się już stąd wydostać... Jeśli ktoś znajdzie tę notatkę - niech korzysta na zdrowie. Artefakt "Korale babci" wrzuca sie w anomalię "Piec". Po 5 minutach z prawdopodobieństwem 75% otrzymuje się absolut, który nazwałem "Korale prababki burera". Stalker Sepator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dziękuję skorzystam Tylko że pewnie juz mam ta receptę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Stalker Sepator Czy to nie ten Sepator z kwestu ...ochroń Chalawę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Brzmi tak samo, ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 A to nie Senator przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie, to Sepator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak najbardziej Sepator, trzeba będzie jeszcze raz do Soli zasiąść i czytać full dialogi ze wszystkimi opowiastkami i ciekawostkami... PDA też warto przeczytać w 100%, kto czytał wszystko niech się teraz pochwali. Ja nie miałem do tego cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja robię głupotę i nie czytam.....ewentualnie recepty jak coś potrzeba...i SMS jeżeli umknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Arhara popełnił ten sam błąd, co wielu uzdolnionych i hojnych ludzi - zamieścił tyle perełek w modzie, że traktujemy je jak zwykła kamyczki i pomijamy konsekwentnie. Podobnych notatek albo informacji w PDA, których nie chciało mi się zgłębiać było wieeeeeele... Pomimu przetłumaczenia PDA nie byłem "łaskaw" dobrze się z nim zapoznać, bo wolałem grać. Następny raz może będzie już rozsądniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi