carlopapa Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam po oddaniu Kostii wszystkich notatek Szachisty Kostia wspomina o teleporcie ba wewnętrznym dziedzińcu który przenosi nas na komun reaktora, chciałbym zapytać czy coś oprócz tego, że nas przenosi na komin jeszcze tam możemy zrobić czy dalej mogę dalej grać w szachy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To tylko jeszcze jeden teleport. Notatki Szachisty to zadanie poboczne. Główne zadanie związane z pojedynkiem szachowym będzie oczywiście trwać dalej aż do szczęśliwego zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak ale chodzi mi o to, że jak wejdę w ten teleport który przenosi mnie na komin reaktora czy tam jest jeszcze coś np. jakiś ukryty teleport czy mogę spokojnie spaść lub teleportować się na inną lokację?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Poza kilkoma monolitowcami nic tam nie ma. Możesz robić co zechcesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi