tom3kb Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Ok mam problem, tak ja w tytule. Jestem na Radarze, idę za Kapitanem do Patriarchy. Rozwalamy stadko snorków i w chwile później gdy kapitan jest w rejonie zaznaczonym na czerwono gra się wyłącza. Normalnie jest ten ekran jak się gra zamyka, te różne kolorowe napisy (destroing level itp). Nie ma bugtrapa, nie ma nic w logu, nawet niema nic w schowku jak chciałem wlepić do notatnika. Jakieś pomysły. Próbowałem na różnym oświetleniu i na różnych ustawieniach graficznych: low, medium, high. Mod w wersji 1.003 ze spolszczeniem. http://imgur.com/mntCKWl Edytowane 2 Lutego 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Dobra powiedzmy, że rozwiązałem problem od (_!_) strony. Jak bierzemy Misję od Kapitana Monolitu na spotkanie z Patriarchą to najpierw na jednym z posterunków czeka nas walka z falą mutantów. Po walce u Kapitana mamy dwie opcje rozmowy do wyboru: że idziemy do Patriarchy albo, że Monoliciarzy wystrzelamy jak te mutanty. Tak więc Kapitan zabity, Monolit to wróg ale chociaż mogę grać dalej Ps. sorry za post pod postem ale będzie widać, że powiedzmy po problemie. Edytowane 2 Lutego 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi