tedyt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam Ponieważ skończyłem Soliankę w wersji 19.04 zachciało mi się zagrać od początku z dopełnieniem. No i zaczęły się schody : Próba wczytania gry na Wysypisku-FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : [error]Arguments : Can't open section 'bibliotekar' 2. W barze zamiast Kabla stoi jakiś kurdupel- próba rozmowy kończy się wywaleniem do pulpitu z powodu braku tekstury 3. To samo przy próbie rozmowy z handlarzem w hangarze na Wysypisku Jest jakaś recepta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Sugeruję przeinstalować grę.Fatal error wskazuje na błąd z bibliotekarzem .Teoretycznie można by go usunąć z gry , jest tu gdzieś na forum poradnik jak usuwać powodujące błedy przedmioty ale bibliotekarza na wysypisku wcale nie powinno być.Sam zacząłem nową grę i jestem juz na Niezbadanych Terenach.Miałem kilka wylotów na bagnach i jeden w labiryncie przy przejściu na Jantar.Poza tym żadnych problemów.Chmm pamiętam że miałem taki błąd z tym bibliotekar jak grałem na starej wersji spolszczenia.To jest to.Jeszcze raz instalacja i najnowsze spolszczenie i nie będzie żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dzięki- spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi