tedyt Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam- gram z dopełnieniem i przy wejściu do laboratorium w DM(po dokumenty dla Woronina) mam wylot do pulpitu ! Cannot find saved game ~~~ gulag: ltx=misc\gulag_tasks.ltx, there is no path in section walker1@esc_podmoga_[bandit * Log file has been saved successfully! FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : [error]Arguments : Can't open section 'walker1@esc_podmoga_[bandit' Miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zerknij tutaj http://www.stalkerteam.pl/Thread-B%C5%82%C4%85d-Soli-z-dop%C4%85-po-zdobyciu-miniguna-rozwi%C4%85zany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 tedyt, myślę, że masz dwa wyjścia z tej sytuacji: 1.Szukasz po necie w których plikach grzebać 2.Poszukasz rozwiązania w samej grze. Ja doradzam to przyjemniejsze rozwiązanie czyli - spróbuj naprawić tego buga grając. Z treści loga można przypuszczać, że błąd powoduje jakiś bandyta, w tej laborce kilku się w Soljance pojawia, wróć do sava z X18 i posprzątaj tam dokładnie, Być może nie odstrzeliłeś któregoś bandziorka i gra nie może się z tym pogodzić - z tąd kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 [error]Arguments : Can't open section 'walker1@esc_podmoga_[bandit' Kobal podał rozwiązanie..usuń to co zaznaczone...na czerwono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Metoda operacyjna zawsze jest skuteczniejsza , ja jednak wolę "domowe" sposoby leczenia i szukałbym tego bandyty w kompleksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zadziałało ! Panowie- jesteście nieocenieni, stawiam wszystkim browara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Pytaj, pisz i informuj o rozwiązaniach które zlikwidowały problem - od tego mamy forum. Rozumiem, że u Ciebie pomogło usunięcie słynnego nawiasu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi