PainChiller Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam stalkerzy Potrzebuje pomocy - płyta z stalkera cop instaluje mi tylko wersje z polskimi napisami bez lektora(pliki z dźwiękiem coś się pokiełbasiły :/) więc zadam proste pytanie - czy gdzieś w internecie istnieje możliwość pobrania spolszczenie z lektorem? szukałem wieki i nic nie znalazłem :/ z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Przy instalacji, mamy wybór, z lektorem czy bez. Lektor polski lub rosyjski. Wybrałeś któregoś z nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 A może wolałbyś polonizację z closed captions zamiast lektora? "Tekst zsynchronizowany z dźwiękami (warstwą audio), przetłumaczony na język polski, wyświetlać się będzie w lewym dolnym rogu ekranu. Napisy obejmują znacznie więcej kwestii dialogowych niż obecne było w polskiej czy angielskiej lokalizacji, dzięki czemu będziecie mogli się cieszyć zupełnie nową zawartością (np. żartami stalkerów przy ognisku/na Skadowsku)." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 1) - Zainstalowałem Polskie napisy z Ruskim audio, bo przy instalowaniu plików z Uttą, wyskakuje błąd "Plik nie jest gotowy" i przerywa instalacje 2) - co do tej polonizacji - czy będzie współpracować z modem "Kroniki Czarnobyla"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Niestety nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi