pacjent1972 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Tu czeka na was ekstremalne doznanie i schowek. Spoiler Nie rozumiem jednej rzeczy, mechanik w tunelu po dostarczeniu obu zestawów narzędzi ma naprawiać i modyfikować broń/kombinezony, nie robi tego. Ma robić to za wódkę ale nie ma takiej opcji w rozmowie z nim. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @tom3kb, stalker leży jeden, ominęła cię mała akcja i obniżenie cen u Marka, ale akurat w tym modzie nie ma to większego znaczenia. @pacjent1972, jest to niedoróbka moda, jak znajdziesz technikowi trzy zestawy, ulepszy wszystko bez wódki. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @gawron Pojedynczego trupa to znalazłem np Spoiler w małym obozie nad skarpą w pobliżu jeziora/bagienka ale to chyba nie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 To nie ten. Jeśli znajdziesz właściwego od razu poczujesz, no i jest przy nim PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) @gawron Nie udało mi się niestety znaleźć trzech zestawów narzędzi. Nie znalazłem ich miejsc ukrycia nawet w rosyjskich video poradnikach. Edit: Znalazłem. Edytowane 3 Listopada 2016 przez pacjent1972 Edit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Mam problem. Wydałem Cichego, który został rozstrzelany. Zabrałem z trupa materiał wybuchowy i jak podłożę go we wskazanym miejscu następuje wylot - FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....r. - zew prypeci\gamedata\scripts\xr_effects.script:3667: attempt to call global 'play_particle_in_vertex' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @smox Strzelam, że słaby komp albo za niskie ustawienia grafiki, u mnie na wysokich poszło bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Gram na wysokich ustawieniach, bez żadnych przycinek. Czy wydałeś Cichego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @smox mam identyczny error przy próbie wysadzenia wejścia do podziemi Agro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Tak, wydałem Cichego, podłożyłem bombę, po wybuchu zniknął blok betonu zasłaniający wejście, zobaczę czy mam sejwa po zejściu do kanału albo przed, bo robię sobie zawsze twardy zapis przed schodzeniem do podziemi, jak bedę miał to wrzucę. @edit Niestety już wywaliłem. Edytowane 3 Listopada 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Wczytywanie autosave'a przed rozwałką wojskowych też nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @smox, @DaarMoo, wywalcie wszystko z gamedaty i zainstalujcie tylko spolszczenie. Do v 1,5 fixy są niepotrzebne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Czyli proponujesz zainstalować moda jeszcze raz, ale bez fiksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 43 minuty temu, smox napisał: Mam problem. Wydałem Cichego, który został rozstrzelany. Zabrałem z trupa materiał wybuchowy i jak podłożę go we wskazanym miejscu następuje wylot - FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....r. - zew prypeci\gamedata\scripts\xr_effects.script:3667: attempt to call global 'play_particle_in_vertex' (a nil value) Najprawdopodobniej brak funkcji w pewnym skrypcie której potrzebuje xr_effects.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 7 minut temu, DaarMoo napisał: Czyli proponujesz zainstalować moda jeszcze raz, ale bez fiksów. Ja grałem bez fiksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dokładnie tak jak napisał @MonoLityczny, między innymi, to co jest w "meshes" powoduje wylot. @DaarMoo, nie napisałem, żeby wywalać moda, który jest w .dbx tylko foldery - configs, scripts, textures i w twoim przypadku meshes. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dobra. Dzięki. Zrobię tak jak piszecie. Jeszcze raz dziękuję. Udało się. Płyta wysadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Poszło @gawron . Płyta zniszczona. Trochę się pośpieszyłem i postawiłem moda jeszcze raz. Nic nie szkodzi. Mały jest. Dodałem tylko polonizację. Folder "meshes" wywaliłem, ale musiałem wrzucić z powrotem bo miałem errora w związku z jego plikami. A dbx-y mam rozpakowane. Następny problem. W podziemiach, brak teleportu w ścianie z tunelem ściekowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dnia 3.11.2016 o 13:55, tom3kb napisał: Technicznie nie ma wad, może mógłby być ciut dłuższy (Czas gry to jakieś 4 godzinki) ale to w końcu to mini mod więc nie ma co narzekać. Twórcy moda - zespół VIVIENT TEAM - rozkręcają się z moda na mod, więc proponuje dać im kredyt zaufania Czuję w kościach że 'Sektor 11' będzie przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam, mam taki problem i proszę o podpowiedz, nie mogę wyjść z budynku na samym początku gry, rozwala mnie śmigłowiec, w poradniku nic takiego nie ma miejsca. Czy tak ma być czy nie, proszę o sugestie. Kombinowałem z tym wyjściem i wstyd się przyznać nie daję rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) @bolo Spoiler A rpg7 z 2 rakietami to nie łaska użyć, jest w budynku Ja przebiegłem z tego wyjścia z budynku do tego "hangaru" naprzeciwko co możemy w nim spać i spokojnie wpakowałem mu z jego drugiego końca dwie rakietki w tyłek, no i po Mi 24. Edytowane 4 Listopada 2016 przez tom3kb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Bardzo dziękuję, tak chcę zrobić, ale nie mogę dobiec, będę działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Śmigłowiec lata dookoła budynku, wyczaj moment jak będzie najdalej i biegnij, to i na pewno nie bądź przeciążony bo ci braknie siły na przebiegniecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Śmigło ogonowe, to najczulsze miejsce śmigłowca. W każdym modzie w jaki grałem, łatwiej go strącić strzelając nawet AK w śmigiełko, niż z rpg7. Zestrzeliłem go nie wychodząc z budynku, biegając tylko do okien po obu jego stronach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) @kondotier Też znam tą metodę ze śmigiełkiem, ale nie chciało mi się go ganiać w kółko od okna do okna, a jak byliśmy przy wyjściu z budynku to on tak masakrycznie szybko strzela, że nawet przycelować nie mogłem A z Rpg, pykłem sobie go bezpiecznie z dystansu w plecy. I aż się zdziwiłem, że za pierwszym razem trafiłem bo przeważnie jak strzelam z granatnika w modach to oglądam pięknie powoli przesuwającą się helkę i moje rakiety mijające ją o włos Edytowane 4 Listopada 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi