malakas Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Moje pytanie ....W jakich okoliczno?ciach nale?y poraz pierwszy porozmawia? z doktorem ? w jednym z poradników by?a wzmianka by za wszelk? cen? doko?czy? jak?? rozmow? z doktorem ,ale nie moge tego znale?? . Mam i?? na Prype? do Rabinowicza .....po termosy ...po komputer i co? tam jeszcze ..... nie chc? czego? popsu? . // Znalaz?em rozwi?zanie i dziel? si? z Wami. W modzie wyst?puj? dwie postacie o podobnej nazwie...Czarny Dr. i Bagienny Dr.... W Prypeci spotykamy Bagiennego Dr nale?y wykona? tam wszystkie jego kwesty .Szczególnie kwest z medalionem , który b?dzie potrzebny w dalszej rozgrywce. Czarny doktor pojawia si? du?o pó?niej .... w Szpitalu po wybiciu wszystkich najemników. Wzmianka w poradnikach , by nie wchodzi? na lokacj? przed rozmow? z doktorem tyczy si? Generatorów...i Czarnego Dr ...Nie wchodzi? na generatory przed rozmow? z Czarnym doktorem w Szpitalu i wykonaniem kwestów w Lima?sku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja w?a?nie wracam, po dotarciu do centrum dowodzenia monolitu/kino zjawia si? tam Doc i mówi aby i?? za nim. Teleportujesz si? za nim do bezpiecznego miejsca i gadasz daje kilka zada? i znów trza lata? wte i s powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi