dopyl Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mój nie jest nowy (ma już 4 lata)ale daje rade : Procesor:AMD athlon 64 3200+ 2.0ghz (podkręcony własnoręcznie do 2.33) RAM : 1,5 GB DDR 2 PC533 Karta graficzna : Nvidia Geforce 7300GT 256MB Płyta główna GIGABYTE GA-M55-S3 nForce 550 Dysk twardy:HDD CAVIAR 160GB Obudowa czarna z wyświetlaczem Monitor: ASUS 17cali Nie jest żle bo GTA 4 na minimalnych ustawieniach chodzi dość płynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie myślisz o rozbudowie.? Teraz bardzo tanio można dostać części do starszych PC..fotkę zarzuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A oto zdejcia na razie tzlko 2 i do tego robione telefonem bo nie moglem znalezc USB do aparatu xD http://zapodaj.net/17a2b23d49f4.jpg.html http://zapodaj.net/ec939d1a4f85.jpg.html W najblizszm czasie nie planuje wzmiany czesci bo mialem powazniejsze wydatki i teraz po prostu kasy brakuje. Jeszcze raz przepraszam za brak polskich znakow mam lagi i nie moge wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Fajny ten wyświetlacz z przodu dopyl. Zawsze chciałem mieć taki, ale nigdy mi się nie udało dobrać pudła by było takie jak chcę i miało taki fajny wyświetlacz....wrzuć kiedyś dobrą fotkę otwartego pudła......dorzuć mu jeszcze RAM troche i będzie dobrze. Jaki Windows masz w środku.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzięki Zdjęcie wrzuce jak znajde kabel USB od aparatu cyfrowego ,bo jest już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi