vidkunsen Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Tytuł oryginalny: Спецназ мод Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 07.03.2016 r. Autor: Waleryj Putrenkow Autor spolszczenia: @gawron Długość moda: (ok. 10 godzin) OPIS: Spoiler Specnaz Mod przede wszystkim skupia się na poszerzeniu dostępnego w grze arsenału broni wraz z jej nowymi animacjami oraz dźwiękami. Pojawiły się również nowe modele NPC, tekstury i poprawiona sztuczna inteligencja. Mimo iż mod nie ingeruje w fabułę, to stanowi ciekawą alternatywę wśród graczy, którzy chcą przypomnieć sobie ostatnią część trylogii. Warto również wspomnieć, że po zakończeniu gry dostępny jest freeplay. SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Zew Prypeci 1.6.02. Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem oraz spolszczeniem należy umieścić w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Nasz Serwer - [KLIK] Spolszczenie: Yandex (zapasowy) - [KLIK] Nasz Serwer - [KLIK] Źródło: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Modyfikacja jest zbiorem tekstur, animacji i dźwięków dużej ilość broni. Zawiera nowe modele jak i dodane z Survarium, z OWR 3 oraz innych paków. Mod na razie ma status otwartej bety do testów. Oprócz zmian samego uzbrojenia do modyfikacji wprowadzono szereg zmian w AI NPC-ców. Dodano także ambient z Misery. Zmienione zostały odrobinę dialogi, ale jest to właściwie kosmetyka dotycząca zamówień u Żwawego. Od jakiegoś czasu obserwowałem relacje z prac, więc z ciekawością odpaliłem moda. Co prawda tylko chwilę pobiegałem po Zatonie, ale myślę, że jest to ciekawa pozycja dla tych, którzy zamierzają jeszcze raz przejść fabułę Zewu Prypeci. Jako przedsmak – Saiga – 12k. Ps. Link do moda z #1 przestał działać. MOD - LINK fix_for_specnaz_mod_2 - LINK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Przeszedłem, poprawiono błędy z 2-óch poprzednich wersji i jest świetny, można spędzić dużo czasu przy nim. Jak w/w beta dotyczyła grafiki a nie akcji i grywalności, dla cierpliwych czeka parę nowych kwestów i nowych wersji starych kwestów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 SPOLSZCZENIE SPECNAZ MOD 2 - LINK LINK DO POLONIZACJI Z NASZEGO SERWERA: https://pliki.stalkerteam.pl/file/214 INSTALACJA NA POLSKĄ PLATFORMĘ Instalacja Zew Prypeci 1.6.02 Kopia gamedaty moda do głównego katalogu gry. Kopia plików bin moda do folderu bin podstawki. Spolszczenie. Gramy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Eeee... to mnie zaskoczyłeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Chylę czoła Gawron. A fabuła nowa? Edytowane 17 Maja 2016 przez Strielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Polonizacja do pobrania z naszego serwera z postu @gawron z opisem instalacji i tu: https://pliki.stalkerteam.pl/file/214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @Strielon, fabuła jest nie zmieniona, zerknij do opisu kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @gawron to co ty spolszczałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 No właśnie, roboty było niewiele, dlatego nawet nie zgłaszałem tego w odpowiednim dziale jako polonizację. Mod to nie tylko dialogi (w tym modzie zostały tylko nieznacznie zmienione), odpal, a się przekonasz co zostało zrobione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Tylko jest problem ze ściągnięciem. Nawet z konta w Yandex-ie idzie jak krew z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nie mogłem patrzeć na to jak @vidkunsen wstawił tego moda. Postanowiłem edytować #1 post dodając wszelkie linki poprawiając przy tym opis żeby wszystko było jasne i przejrzyste. Swoja drogą, zacząłem grać w tego moda. Jakoś mnie naszło przejść znów podstawkę Zewu. Spoiler Trochę twórcy przesadzili z szybkością biegania. Diegtiariow w parę minut jest wstanie przebiec cały Zaton, jakby monopolowy mieli zamknąć lada chwila 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Do moda wstawiłem spałner i parę innych małych modów pomocniczych, działa bez zawieszenia więc wniosek: nie ma zabezpieczeń antycziterskich i można kombinować moda pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A tych krzaczków w spawn-rze nie dałoby się... a może zdjęcia przedmiotów ? Próbowałem wrzucić actor.ltx ale wyrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nooo Panowie jestem pod wrażeniem ! Rozwiązania świetlne są piękne ! Słońce, wędrówka promieni między drzewami szczególnie rano wśród porannej mgły. Tylko oglądać. Zachody z kolei otulają Zonę ciepłym, lekko pomarańczowym światłem. I ta gra cieni. Chyba jednak największe wrażenie robią przesuwające się, na naszych oczach, wspomniane promienie słońca. Rzuciłem wykonywanie questów aby tylko znaleźć najpiękniejsze miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 DaarMoo jakie krzaczki? ja gram w rus i jest tam wyraźnie napisane w bastardzie grażdanki z głagolicy - współczesny rosyjski - co i jak oraz gdzie i po co!!! Polecam grać najpierw w oryginale + słownik formie książkowej, daje radę, uwierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Krzaczki w spawnerze. Myślałem, że możesz naprawić. Ale najważniejsze, że wrzuciłeś. Radzę sobie bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nawet nie wiedziałem, że mod ma wbudowanego spawnera, to moje niedopatrzenie. W #1 tematu do pobrania poprawione spolszczenie z Władcą Zony w wersji PL. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 7 godzin temu, gawron napisał: W #1 tematu do pobrania poprawione spolszczenie z Władcą Zony w wersji PL. Znaczy się w twoim poście z wtorku jest to poprawione spolszczenie, bo w pierwszym poście tematu (sobota) jest to starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Na chwilę obecną w #1 tematu linki są do tego co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dało by się to wgrać do misery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Spałner/y - SEB2E dałoby się wgrać - autopsja - ale to nazywa się "Voron Mod" i pasuje do 90% modów z zewu, możesz do "Misery" też dodać moda na " postacie kwestowe nie giną". Na st lub US dane kiedyś były w/w mody, ale masz cobyś nie szukał, są też inne wersje i możesz je sobie pod moda i siebie dopasować: 1/ Voron do zewu ze strony: http://www.gamewatcher.com/games/s-t-a-l-k-e-r-call-of-pripyat/downloads/last?key=Nl_YLEEy10dXTDOqlGFAc9DmyGzAtjVy0gdYT_2jO03NMEskAVF8wC9zIHHh%0Aycna%0A 2/ Voron do nieba: http://www.gamewatcher.com/games/s-t-a-l-k-e-r-clear-sky/downloads/last?key=kR9APPtzWGlcH7UhkMtvD1AvO3GS5IKArR2kwwA2ZjRW3F03LFEl_xIHeEWc%0APfCa%0A 3/ spałner do NS5TT2 który działa na cienie tak na 70-75% voron_cop_v1.1.zip voron_cs_v1.1.zip spawner_TT2_Krus1971.zip Edytowane 23 Maja 2016 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Dzięks @vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Czy mod ma w swojej ofercie nowe opancerzenie i tekstury NPC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Wędrowiec - tak!, vide Gawron: 14.05.2016 post nr 2 oraz śledź te strony: 1/ http://vk.com/stalker_specnaz_mod_2 2/ https://vk.com/board58810861 Tamże opisy zmian i odpowiedzi na większość pytań graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi