Akmed1109 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zacząłem grać specnazem i wpadłem do Wilka pogadać, ten powiedział mi że ktoś wołał o pomoc w tunelu tam gdzie jest przejście do Doliny Mroku a tam pijawki. Wywaliłem cały magazynek Spas'a w pijawkę, ale śrut przechodził na wylot... Dopiero jak mnie trzepnęła w gębę i stała się "widzialna" to można było coś zrobić. I tu moje pytanie: Co muszę zrobić żeby wyłączyć tą ich nieśmiertelność gdy są niewidzialne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nic. To jest zamierzone przez autora moda. Musisz wyczekiwać, aż się robią "materialne" i dopiero walić. Ale jak walisz do przejrzystej, zobacz na ziemi, że krwawią. To je osłabia i jak się zmaterializuje, szybciej ginie. A podchodząc do dziewczyny, wyrzuć z inwentarza najlepszą broń, zostaw tylko jakieś dziadostwo. Bo inaczej po dialogu, pazerna dziewczyna zabierze Ci najlepszą. Po Twoich tematach widzę, że to Twoja pierwsza gra w RBFF. Twój wybór, Twoja sprawa. Ale jak na tak trudnego moda, zrobiłeś jeden z trudniejszych wyborów. A w tym modzie, jest wiele zaskakujących rozwiązań, z którymi najlepiej się zapoznać grając za pierwszym razem najlepiej jako CzN. Ewentualnie za stalkera. Jednym z takich zaskakujących rozwiązań, jest możliwość przechodzenia przez płot z drutu kolczastego, siatkę. Możesz więc przy tunelu, z jednej lub drugiej strony stanąć za siatką, a pijawki nie przejdą. Jak stoją na drucie, zbliż się i strzelaj przez płot. Celuj w głowę. To jest skuteczne. Ale taka możliwość spowoduje, że bedziesz miał problemy z zejściem do podziemi Agro, lub wejścia na szyb w Rudym lesie, bo źle staniesz i spadniesz na sam dół. Z wszystkimi skutkami upadku. I jak nagle, w okolicy chlewni zaczniesz latać w obłokach z rozwaloną teksturą, to nie jest bug, a sygnalizacja kontrolera w pobliżu. Korzystaj wtedy z opcji "drugiej postaci = F2". Wtedy widzisz i możesz się poruszać. Ale do strzelania musisz wrócić do pierwszej (F1). A kontroler zawsze ma grupkę akolitów. Burrery, snorki, lub giganty. I powodzenia życzę, wytrwałości i cierpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi