thealbino90 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Po powrocie z Jantaru przez Dzicz do Baru mniej wiecej w połowie drogi do tej zacnej knajpy mam taki błąd polaczony z nieustannym pikaniem. Wie ktoś jak go rozwiązać?? Screen+Log LOG: Log XRAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Spróbuj wejść bez bioradaru.Bioradar zawsze w Barze powodował wyloty.A przede wszystkim zajrzyj do tego logu i wklej co tam pisze poniżej fatal error. O sorki znalazłem twojego loga Potrzymuję wesję ze schowaniem bioradaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Thealbino90 schowaj Bioradar i wszystko będzie dobrze..Pamiętaj że nie używamy w miejscach o dużym zagęszczeniu elementów wyświetlanych przez radar...gubi się i powoduje błędy. Jako log wklejamy tylko końcówkę, rzadko potrzebny jest cały...jeżeli jest wpis..fatal error to wystarczy wstawić to co jest po tej linijce...Witamy na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thealbino90 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hehe na forum to ja bylem od dawna i pomagalem z tlumaczeniem Zewu Prypeci chyba nawet pod tym samym nickiem przerwa zwiazana z matura i rozpoczeciem studiow i pracy ale wracam z nowa sila BTW congratz z tłumaczeniem Soljanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hehe na forum to ja bylem od dawna i pomagalem z tlumaczeniem Zewu Prypeci Nie wiedziałem, zmylił mnie fakt ,że napisałeś pierwszy post. Ja w takim razie dołączyłem później do tej doskonalej ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi