Ignachinio Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Zadania na zabranie teczki.. wychodzę z tunelu pojawiają się oni.. przeciwnicy moi i zaczyna się strzelanina.. po czym zadania się nie zalicza. Czemu? Mam zrobić zdjęcia białemu okazowi to fakt.. ale czarne mam mordować. Ktoś wie jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Wchodzisz, bieżesz teczke uciekasz na jakieś dach lub coś innego. Rozwalasz czarne, białemu fotkę,lecisz do klienta i oddajesz. Zadanie kompletne i zaliczone. Zalicz Ci zadanie całe czy podzadanie? Jedyny problem jaki miałem to to że po wzięciu zadania, był znacznik na tunelu, ale nie było ani teczki ani zwierzątek. Dopiero za którymś wejściem na Jupiter respawnowała się teczka i menażeria. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Może ten film się przyda: \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi