Rumcajs93 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Uszanowanie Mam niestety kolejny problem, od razu mówiąc OCB: Czy schowek z bronią (AA-12) dla Krzyża spawnuje się jedynie w jednym miejscu (Na głazach)? Bo przeszukałem dokładnie cały las na radarze i nie mogę znaleźć tego plecaka. Nawet po namierzeniu schowka w tutorialu na YT głazy na których powinien być schowek są puste. Jeżeli to jest jedyne miejsce to czy mógłby ktoś pomóc jak zdobyć ten karabin, czy można go kupić, znaleźć w jakimś innym miejscu bo na chwilę obecną tworzy to zastój w fabule (Wszystkie kwesty starej Soljanki już mam za sobą)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Taka strzelba jest tylko jedna w grze. Nie chce mi się wierzyć by schowek się nie zespawnował. Wiele razy było to sugerowane a zawsze się okazywało, że gracz nie umie go znaleźć. Może szukasz w złym miejscu? Schowek Wilka w OP-2 jest w innym miejscu niż w starszych wersjach solianki. Patrz tutaj. Jak sobie nie poradzisz to wstaw sejwa z Radaru, tylko wybij najpierw mutanty, bo nie mam specjalnie czasu by sie bawić w wojenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs93 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dziękuje, faktycznie jednak jedne miejsce przeoczyłem - obejrzalem pewnie tutorial do starszej wersji. Jeszcze raz dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi