Pure Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jestem prawie na początku gry i w kordonie otrzymałem zadanie na znalezienie brzytwy w tunelu kolejowym. Gdy biorę zawartość schowka pojawia się z 80 zombi, i o tyle jestem w stanie zrozumieć że zwykłe zombi można zabić. Ale wśród nich jest z 6 Topielców. Takich przezroczystych zombie. I moje pytanie brzmi... jak ich zabić? Władowałem jednemu 3 granaty 50 ammo ze strzelby i 120 z mp5 wszystko w headshota. A on sobie radośnie dalej na mnie biegnie WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Na forum mamy wyszukiwarkę wpisz brzytwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 U mnie bardzo ładnie ginęły od granatów, ewentualnie zastosuj metodę pacyfistyczną w stylu "biegnij Lola biegnij" a kiedyś sobie je zabijesz jak znowu będziesz w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 4 godziny temu, kazik napisał: Na forum mamy wyszukiwarkę wpisz brzytwa Nie pomyślałem o tym Właśnie w tym sęk że za pierwszym razem olałem ich i uciekłem. Ale gdy wróciłem z wysypiska żeby oddać dla Pietruchy broń to nie mogłem z nim gadać ponieważ za każdym loadem gdy wchodziłem już na teren w którym się znajduje ze wzgórza nadciągała wataha zombie xD no i już nie miałem wyboru musiałem się przemóc ich pozabijać. Na topielców odziwo bardzo skuteczna jest butla z gazem. Zebrałem ich wszystkich obok wyrzuciłem butle i ją zdetonowałem, od razu wszyscy zabulgotali odgłosem deada xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja raz załatwiłem tą całą grupę zombie chyba 3 granatami, jak otworzyłem schowek i się zrespili to zaraz z góry z tunelu rzuciłem ze 3-4 granaty i wszystko praktycznie padło ale, że grałem na cienkim kompie to dostał po tym takiej zadyszki, że nie dało się chodzić A tak normalnie to sobie wyciągałem po 10 zombiaków na łąkę albo do ATP i je zabijałem, potem kolejna grupa. Na koniec zostawiłem sobie te topielce i parę granacików i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 heh. U mnie to odrazu wszyscy się rzucali na mnie i potrafili mnie gonic przez cały kordon nawet jak im zwiałem daleko to za pare minut się pojawili na horyzoncie tacy zawzięci xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi