WojownikAdanosa Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ukończyłem arenę (zostałem mistrzem areny) , jak zapytałem się co dalej odpowiedział mi że będą jeszcze turnieje i dostane wiadomość. Minęło parę dni w grze ani gościa od areny ani nowych turniejów, czy on musi stać cały czas koło areny i że go tam nie ma to jakiś bug ? Czy pojawi się tam jak przygotuje jakiś turniej, albo popchnę dalej w fabule ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Powinieneś dostać info od arniego ze arena zostanie ponownie otwarta za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Arni przesiaduje w barze. Zapytaj go. U mnie nie musiał być u siebie,żebym brał udział w turnieju. Ma też opcję żeby nie informować o otwarciu areny.Może ją wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi