WojownikAdanosa Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Wykonuje zadanie na schowki Kosti, wykonałem schowek z wysypiska i mówi, że odczyta dane z pda i do kolejny podobno u barmana powinien być tekst "czy ktoś mnie szukał "czy jakoś tak. Jestem po X16 i żadnego takiego testu nie ma kiedy on będzie czy już powinien być.. ? Edytowane 2 Czerwca 2016 przez WojownikAdanosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A patrzyłeś w ten poradnik co prawda ze zwykłej Soli ale pewnie w questach Kostii się nie dużo zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) 3 minuty temu, tom3kb napisał: A patrzyłeś w ten poradnik co prawda ze zwykłej Soli ale pewnie w questach Kostii się nie dużo zmieniło Ta czasami z niego korzystam , lecz nie widzę tam takiego problemu akurat , opis Schowków dobry itp lecz nie chce dać zdania na kolejne ... ;( A niby z nim wsystko dobrze jest neutralny i siedzi w barze ... Edytowane 2 Czerwca 2016 przez WojownikAdanosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A na pewno wszystko przyniosłeś z tej listy: Cytat Kiedy zameldujecie Kostii o znalezieniu schowka na Wysypisku, następne zadanie pojawi się dopiero po waszym powrocie z Х-18, oczywiście z dokumentami i walizką Wojskowych z posterunku na Kordonie. Ale nie zapomnijcie wziąć od Sidorowicza zadania, a po wzięciu, odmeldowywać się u niego w międzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zdawało mi się ze zrobiłem , ale musiałem się cofnąć w save i tam nie zabrałem dokumentów od wojskowych na kordonie..Btr'y helikoptery itp itd mission impossible nadchodze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi