Junx Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam. Znajomy potrzebuje lapka do ogólnego użytkowania, do gier gra dzieci (max chyba 8 lat) i do przeglądania Internetu oraz do filmów. W domu mu się nie przelewa więc cena jest maksymalną ewentualnie 850 złoty. Najlepiej z allegro bo mam konto tam i kurierem. Ja znalazłem coś i5 i 4 GB ram, ale wolę zapytać bardziej doświadczonych Stalkerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 To dobra propozycja, i5 i 4 GB pamięci, zależy jeszcze tylko jaka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Bodajże z Asus'a albo Acer nie pamiętam dokładnie bo z fona sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Obie firmy to dobre firmy, kiedyś miałem laptopa Asus z i5 i 4GB RAM-u. Na owe czasy kosztował sporo ale jedynie nie podołał Soljance. Nie wiem jak nowe produkty Asusa się teraz sprawują ale kiedyś była to polecana firma. To całkiem dobra oferta Asusa: http://allegro.pl/asus-k73s-intel-core-i5-2450m-2-50ghz-6gb-gt610m-i6227892155.html I przyzwoity Acer: http://allegro.pl/acer-aspire-5742-i5-4gb-500gb-hdd-win-7-gt540-i6224507685.html Trzeba szukać ale ciężko do takiej ceny kupić rewelację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 @pacjent1972 dzięki wielkie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi