kobal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opiszę tu pokrótce mój problem z Andersenem na Generatorach.Otóż po wysłaniu zwłok Muchy do Czarnego Doktora zgodnie z jego poleceniem udałem się powtórnie na Generatory by pomóc Andersenowi uruchomić jeden z generatorów.Niestety po przybyciu na lokacje Andersena nie ma tak samo jak i drugiego naukowca.Po przeszukaniu lokacji,zwiedzeniu sąsiadujących, wywołaniu emisji, porcji bluzgów i wylaniu swych żalów na shoutboxie zrobiłem jedno co było można czyli zacząłem wczytywać wcześniejsze sejwy.Na początek sejw z przed wyprawy na Czarnobyl 2 po artefakt.Zamiast na Czarnobyl na Generatory patrzę naukowców nie ma.Sejw z Generatorów zaraz po zdobyciu bazy naukowcy są.Kilka prób opuszczenia lokacji i powrót naukowcy są.No to idę zgodnie z linią fabularną czyli wyciągam Muche z Pieczary odprowadzam do ogniska i ide na Radar po lalkę a następnie do Klonowa po artefakt.Wpadam kontrolnie na Generatory i naukowców nie ma.No to zawężam jeszcze bardziej odprowadzam Muchę do ogniska ,nie czekam na sms od Ducha w sprawie lalki tylko grzeję na Generatory i naukowców nie ma.Czyli problem pojawia się z chwilą uwolnienia Muchy z Pieczary na Niezbadanych Terenach.No i kicha nie wiem jak z tego wyjść i nic juz nie przychodzi mi do głowy.Gra jak na razie zablokowana bo nic innego do roboty już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Więc jednak nie pomaga nawet wgranie poprzednich zapisów. Szkoda ... W przypadku korn06 naukowcy byli na miejscu. Gdzie różnica, chyba że macie inne konfiguracje gry...myślę ,że warto to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Problem rozwiązany i to nie żaden bug czy inne coś tylko mnie Zona ukarała za zbytnią pewność siebie.Cały czas jak głupi ,przyzwyczajony że na tym etapie gry wszystko odbywa się SMS-ami,po zestrzeleniu helikoptera z Muchą i wezwaniu Czarnego Doktora szłem do Pieczary.Tam nastepowała wymiana SMS z Kłem i informacja że trzeba się udać na Generatory do naukowców.No i ja który wszystko wiem o soljance zaraz po tym teleportowałem się na MW i dalej na Generatory gdzie jak pisałem wyzej nikt na mnie nie czekał.A tymczasem po wymianie SMS-ów z Kłem trzeba trochę odczekać i następuje kolejna wymiana SMS-ów z Łukaszem,Woroninem i próba połączenia z Panterą.Dopiero po tym aktywuje się w PDA zadanie Włączyć Trzeci Generator i oczywiście Andersen jest na miejscu.Wracam do gry i pamiętajcie że prawdziwy stalker nigdzie się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wszystko się zgadza, ale jest problem z pozostałymi SMS-ami, tj. od Łukasza, Woronina i próba połączenia z Panterą...czekam i czekam i nic...cisza jak w grobowcu rodzinnym...a tak w ogóle gra mi na NT niesamowicie zacina, co przedtem tego nie było...a o sejwie to zapomnieć...zaraz wywala do pulpitu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czyli coś pewnie nie wczytało ci się jak należy i gra wariuje. Wczytaj zapis z poprzedniej lokacji i jeszcze raz wejdź na NT. Odnośnie sms, nie pamiętam już za dobrze, możliwe by je aktywować trzeba się kawałek przejść, trafić w konkretne miejsce. Jak pamiętam gdy miałem ten kłopot to smsy pojawiły mi się po drodze z pieczary do leśniczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Już jest dobrze..musiałem pójść do Tajnej Pieczary i na miejscu były pozostałe SMS...tylko niezrozumiałe jest dla mnie to, że byłem nieraz na NT i gra mi się nie zacinała...a podczas tego questu z Muchą myślałem, że wyjdę z siebie...podejrzewam, że za dużo było jednocześnie sms i jeszcze się nakładały na siebie i gra nie dawała sobie z tym natłokiem wiadomości radę...twórcy tego moda chyba przedobrzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Potem jeszcze możesz mieć problem z niewyrabiającym kompem, gdy będziesz pakował Muchę do helikoptera i zostanie on zestrzelony. Ten fragment gry był nie do przejścia dla mojej ówczesnej maszynki i Malakas przeszedł dla mnie ten moment, a ja zacząłem od nowej lokacji. Potem już więcej z NT nie było problemów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi