Pure Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Mam problem z doprowadzeniem pijanego bandyty do bazy dzika w dolinie mroku. Jezusie kochany niemiłosierny ile ja sie nawku*** z tym, a i tak tego nie ukończyłem dlatego zwracam się tutaj. Co krok pojawiają sie dziesiątki mutantów w drodze. Najpierw 6 dużych szczurów które wytrzymują po 2 strzały z shotguna, potem dziki i wielki dzik w którego trzeba strzelać z 5 minut. Potem burery na dystans atakują, i nie ma mowy żeby odsapnąć czy coś. Po milionach loadów gry wkońcu się udaje i dochodzimy do bazy a tu nagle 2 pijawki sobie wyskakują kontroler i 3 krety czy co to jest które wytrzymują po 10 strzałów ze śrutu i to wszystko wyskakuje na raz wręcz. Nie dość że samemu nie ma jak tego ogarnąć to jeszcze trzeba osłaniać tego pajaca. Stalk jezusie miłosierny chyba sam bóg by tego nie ogarnął to jest kpina jakaś. Czy komuś udało się wykonać to żenujące zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Do zadania należy się odpowiednio przygotować (apteczki, broń, pancerz, arty). Ostatecznie cofnij się w zapisach gry i zostaw to zadanie na później jeśli nie masz broni która poradzi sobie z mutantami (miotacz ognia, KORD, DROZD). Poniżej wideo pokazujące przykładowy sposób ukończenia zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nie lubie tego robić ale jest możliwość dać temu npc goda? Nie wyobrażam sobie przechodzić tego drugi raz, spędziłem na tym z 2 godziny totalnej frustracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Fortuna sprzyja odważnym, czyż nie? Wiesz już gdzie i kiedy pojawią się mutanty, wychodzisz kilkanaście metrów przed pijanego żołnierza i zabijasz je. Spróbuj wykonać to zadanie bez oszustw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Właśnie tak robiłem. Ale jak mam uporać sie z 3 tymi kretami/szczurami które wytrzymują po 10 strzałów ze śrutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dużo lepszą amunicją od zwykłego śrutu są "kartacze", a jeszcze lepszą "szrapnele", ale "szrapnelami" ze zwykłej broni gładkolufowej nie da się strzelać, są do niej specjalne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jakiej broni używasz @Pure? Może tu tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Obecnie na mutanty stosuje Toz-34 bo mam do niej najwięcej ammo, a z automatów takich jak Ak striełoka lub zmodyfikowany L85A2 pod naboje 5.45 po prostu szkoda mi ammo bo zauważyłem, że ten mod to nie przelewki i tu o każdą kule trzeba dbać bo wszystkiego jest jak na lekarstwo. Podejrzewam że jestem i tak gdzieś w 5% gry ale no te zadanie mnie rozłożyło na łopatki. Biore wszystkie jak lecą po kolei i staram się wykonywać nawet z zaciśnietymi zębami ale przy tym wymiękłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zadanie to ukończyłem tylko z Wieprem a i tak było trudno... Z tymi broniami które aktualnie posiadasz nie masz szans na jego zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 He no to sie zawiodłem nie powiem... tyle męczarni... Z taką bronią to i tak daleko zaszedłem będąc już przy bramie do bazy. No nic.. oleje to zadanie szczochem prostym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Sajga, Viepr, USAS - strzelby automatyczne z wymiennym magazynkiem. Wszelkie pompki wymagają zbyt długiego ładowania. Cóż, albo zostaw to zadanie na później, jak już będziesz lepiej uzbrojony, albo skorzystaj ze spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Spokojnie....cofnij się w zadaniach nie bierz tego zadania od Dzika i wypełniaj inne zadania. Z czasem zdobędziesz lepszą broń (nie mówię dokładnie gdzie i u kogo aby nie psuć zabawy) i wtedy spróbuj ponownie. Powiem szczerze że ja "przez przypadek" wykonałem to zadanie - miałem 500 pestek do Wiepra i akurat się udało Głowa do góry i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Muszę przyznać że teraz to zadanie wykonałem z palcem w d... xD Ale nie dlatego, że zdobyłem już miotacz i wiepra ale to że mniej mutantów się zrespiło lol. No tyle się na denerwowałem wtedy a teraz jak na złość... Anyway dzięx za nie spojlerowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi