Pure Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zauważyłem że już druga recepta nie wpisała się w PDA po otrzymaniu sms "Nowa recepta". Jakieś porady, to jakiś bug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Może po prostu już posiadasz te recepty i dlatego nie ma nowych wpisów w zakładce PDA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Jak to? To one są losowe? Pamiętam że od kogoś dostałem na skalp kontrolera. Ale po dniu grania zorientowałem się że ona zniknęła. I teraz się nie aktualizuje zakładka w PDA. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Niektóre recepty możesz zdobyć na różne sposoby. Co za tym idzie, jeżeli już masz taką receptę, to dostajesz tylko pustą informację. Dobrze pamiętam jeden taki przypadek. Sacharow daje receptę za jedno z zadań typu "przynieś coś tam", bodajże nogę snorka. Receptę dostajesz tylko za pierwszym razem ale jak zrobisz to zadanie 10 razy to 10 razy dostaniesz informację że zdobyłeś nową receptę. Po prostu takie info jest przypisane do skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak w ogóle są przypisane recepty w skrypcie? Ona się losuje po otrzymaniu zadania czy po jego zakończeniu? Bo jeśli po otrzymaniu to faktycznie może już takową mam i ciągle pojawia się puste info bo zlecenie wziąłem dużo wcześniej. Pograłem trochę, żeby sprawdzić czy faktycznie coś się spsuło, ale otrzymałem nową receptę na szczęście bo już się zniechęcałem trochę a nie chce sobie w poradnikach sprawdzać wszystkie dostępne recepty bo widziałem gdzieś taki wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi