Bolus Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Witam ponownie! Jak dajemy Żyle te Pu,art i recepte to mówi o jakimś gościu na ATP i Magazynach. Na Magazynach nie patrzyłem ale szukałem na ATP i w kordonie i tym normalnym i żadnego pancia z SKS'em nie znalazłem.Jakieś porady? Może źle szukam? Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Bolus dorzucam ss co by ktoś ogarnął ocb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Magazyn z bronią z 2 Wojny Światowej został znaleziony i obrobiony przez trzech bandytów, Żyłę i jego dwóch kumpli. Towar podzielili na trzy części i każdy ruszył w swoją stronę. Ty na razie odzyskałeś działkę Żyły. Namiar na schowek z działką bandyty który poszedł na ATP da ci Kalinin w nagrodę za wykonanie któregoś z jego zadań. Bandytę który poszedł na Magazyny Wojskowe namierzysz rozmawiając ze stalkerami w obozie przy bazie Wolności. Jak pamiętam, to tego bandytę odstrzelili i jego działkę można odkupić. Nie radzę sprzedawać tej antycznej broni. Najlepiej zostawiać sobie po jednym egzemplarzu w jakimś schowku. Daleko później w toku gry pojawi się zadanie gdzie trzeba będzie dostarczyć trochę takiej broni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dzięki kobal! Już myślałem że gdzieś zginął a tu trzeba tylko popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi