Tychon Sokołow Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Nie wiem czy istnieje taki mod bo szukałem już prawie wszędzie proszę podać nazwę a najlepiej też linka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Mod RBFF - chcąc nie chcąc, już na początku musisz wybrać frakcję. A w późniejszej grze możesz ją zmienić. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) @up Tylko on szuka moda do CoP (przynajmniej w tym dziale napisał ), a RBFF jest do czystego Nieba Edytowane 17 Czerwca 2016 przez tom3kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 A w modzie GSM jest taka możliwość nie ma tam z tym problemów ? na wersij 1.6 Sry zła nazwa moda SGM analfabeta zemnie a edytować coś nie mogłem na moim tabletku 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ortografia, staraj się pisać po polsku, tak aby każdy mógł cię zrozumieć jak i pomóc w miarę swych możliwości - To raz. A dwa, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. SGM, Bardzo proszę, link - https://stalkerteam.pl/forum/131-mody-sigerous-dla-cop/ Forum nie jest zbyt skomplikowane, łatwo się po nim '' poruszać " i z pewnością znajdziesz moda po Polsku który cię usatysfakcjonuje. Ps. Na przyszłość radzę z rozwagą podchodzić do punktów reputacji jakie możesz komuś '' wystawić ". Kolega Kondotier chciał ci jedynie pomóc poświęcając swój czas, a faktem jest iż w modzie RBFF można dołączyć do frakcji na początku fabuły. Nawet jeżeli nie interesuje cię ta odsłona gry, warto się zapoznać. Tyle w temacie. Myślę że można go spokojnie zakończyć. Zawsze możesz wysłać do mnie lub kolegów z forum PW z pytaniami odnośnie modów, na pewno nie zostaniesz zlekceważony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 To czemu mi tak wystawiacie złe punkty reputacji za nic np. w tym temacie za co i pewnie za ten post dostane reputację zły bez sensu. Na początku zdania duża literka a na końcu kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Może dlatego że minusujesz osoby które chciały Ci pomóc? Poza tym pisz jak człowiek, duże litery i interpunkcja. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi