Ranger801 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Kiedy w stalkerskim moddingu nastała cisza, my przedstawiamy wam dziesięć najlepszych modów według ocen naszych użytkowników! Jeśli myślicie w co pograć w letnie wakacje, ten film pomoże wam dokonać wyboru! Zródło: Ap-Pro.ru Mój rosyjski jest ubogi więc na wszelki wypadek dodaje oryginalny tekst w spojlerze: Spoiler Пока в сталкерском моддинге устоялось затишье, мы предлагаем вашему вниманию топ из десяти лучших модификаций по оценкам наших пользователей! Если вы в раздумьях, во что же поиграть на летних каникулах, то это видео обязательно поможет сделать выбор! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Fajny materiał nam tu przedstawiłeś bardzo mnie zachęcił do zagrania w mody które mi za bardzo nie podeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi